p13Miercuri, 31 iulie, începând cu ora 18:30, la Caffé D`Arthé (Bucureşti, Str. Popa Nan, nr. 7) se desfasoara  un atelier de design pe tricouri organizat  de Creative Arts. Sunt așteptate la eveniment persoanele care își doresc să transforme un tricou simplu sau un tricou vechi, într-un articol vestimentar chic prin intermediul tehnicilor de design textil.

Animaţie pe tricouri” este cel de-al doilea atelier din cadrul platformei cu numărul doi dezvoltată de Proiect13. Atelierul se adresează persoanelor care vor să înveţe cum să reinventeze un obiect vestimentar sau îşi doresc să descopere modalitatea prin care pot aduce un plus de stil şi culoare ţinutelor de zi cu zi.

Participantele vor învăţa diferite tehnici de pictură pe tricouri, materialele necesare (vopsea pentru design textil, pensule, şabloane, ştampile, etc)  fiind puse la dispoziţie, astfel încât aceştia să-şi poată imprima personalitatea pe tricouri.

Cursantele vor transforma tricouri simple în obiecte vestimentare unice care să ofere un plus de stil garderobei personale. La finalul atelierului fiecare participant îşi va lua tricoul personalizat acasă. Atelierul este susţinut de Cristina Rădulescu, trainer de pictură şi design textil în cadrul Creative Arts.

Cristina Rădulescu:

Dacă îți plac lucrurile cu personalitate poți învăța să transfomi un tricou banal, într-un tricou care să reflecte stilul unic care te caracterizează. Bluzele și tricourile din magazine urmează, de cele mai multe ori, un tipar care nu reflectă starea de spirit sau atitudinea persoanei care îl cumpără. Dacă vrei să porți tricouri care să te reprezinte 100% cea mai bună variantă este să le personalizezi chiar tu.

Costul atelierului este de 60 RON şi include voucherul de 10 RON din partea Caffe D’Arthe. Durata cursului: aproximativ două ore, în funcţie de modelele alese de fiecare participantă.

Înscrierea se poate face, între orele 10:00 şi 20:00, prin e-mail: anca@creativearts.ro sau la telefon: 0721.321.890. Data limită de înscriere: 31.07.2013, ora 17:00, în limita locurilor disponibile. Mai multe informaţii despre atelierele Proiect13 puteţi afla accesând pagina de Facebook: http://www.facebook.com/Proiect13

Proiect13 este un eveniment marca Creative Arts susţinut de Bresto, Atelierul, TV City, Ziarul Metropolis.ro, ENVY, Mămica Urbană, Garbo, Oraşul meu, Stil feminin, Mayra.ro, Photo Booking.

Pentru mai multe informaţii de presă, vă rugăm contactaţi:

Reclame

Adauga comentariul tau

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s