Ziua copiilor care iubesc ceaiul organizata de Creative Arts

V-aţi visat vreodată în Ţara Minunilor? Acolo vom fi sâmbătă, 19 octombrie 2013, între orele 16:00 şi 19:00, la Caffé D’arthé (str. Popa Nan, nr.7) la „Ziua copiilor care iubesc ceaiul” din cadrul Tea & Coffee Festival. O să învăţăm despre ceai în moduri neconvenţionale, să ne jucăm cu personajele din Alice în Ţara Minunilor şi să petrecem o după-amiază plină de culoare şi de balonaşe de săpun.V-am pregătit urmatoarele:Trei workshopuri pe toată durata evenimentului (16:00 – 19:00):Pictură pe ceramică, unde ne jucăm cu culori pe ceainice, ceşcuţe şi farfurii, pentru a ne crea singuri setul de ceai din poveste. Taxa atelierului este între 10 şi 80 de lei, în funcţie de suportul pe care se manifestă creativitatea voastră şi avem nevoie de dovada că aveţi cel puţin 3 ani umani, nu pisiceşti!
ceramica pictataSe poartă ceaiul I – atelier de broşe în care asamblăm fetru, mărgeluţe şi everything nice pentru a avea ceşcuţe, ceainice şi prăjiturele de pus în piept. Pentru 15 lei vă punem toate cele necesare la dispoziţie şi am vrea să coasem, aşa că toţi cei peste 6 ani sunt bine veniţi.
ceainic fetru #4Se poartă ceaiul II – atelier de cercei pictaţi unde noi avem cercei în formă de ceainic, de culori vă ocupaţi voi! Ceainicele de purtat vin cu voi acasă pentru 10 lei şi pictăm dacă aveţi peste 4 ani.
cercei ceainic #4
Repede, repede, căci durează puţin şi locurile sunt limitate, trebuie să prindeţi scaune la:Dulce de tot I – atelier de dulciuri raw vegan (16:00 – 17:00) unde amestecăm, mixăm şi combinăm ingrediente raw pentru a obţine dulciuri delicioase. Taxa atelierului este de 25 lei şi, pentru a evita micile accidente de pe haine, vă rugăm să nu va înscrieţi dacă aveţi sub 6 anişori!
bomboana raw #3Homemade games (16:00 – 17:00) – atelier pentru întreaga familie cu Ioana Cârâc de la Incubator 107, un atelier în care vom inventa jocuri pornind de la materiale și obiecte pe care le avem în casă: sticle, textile, nasturi sau sosete, hârtie sau plastilină.
Vom descoperi că fiecare loc în care ne aflăm alături de cei dragi poate fi un pretext de a inventa un joc. Astfel, timpul petrecut împreună este un timp de calitate și un rezervor de amintiri plăcute. Nu este necesar un spațiu anume pentru locul de joacă al copiilor, chiar drumul spre școală, drumul spre casă, la restaurant, în avion, în mașină sunt ideale pentru crearea unor jocuri. Atelierul are taxa de participare de 5 lei si este destinat copiilor peste 7 ani.
Dulce de tot II – atelier de decorat cupcakes (17:30 – 18:00) cu sugar, spice and everything nice – ne vom folosi de orice pentru a realiza prăjiturica de vis. Pentru 15 lei şi dovada ca aveţi peste 6 ani, decorăm împreună prăjitura şi nu hainele!
cupcakes decorate #6Ceai cu dragoste – atelier de plicuri de ceai (18:00 – 19:00) – nici pătrăţel, nici piramidă, de acum vrem inimi de ceai! 10 lei şi dovada ca puteţi ţine un ac de cusut în mână (minim 6 ani) vă deschid uşile către iubirea de ceai!
plic ceai #6
Mai avem Photo Corner, facepainting tematic cu Ceata lui Pitigoi, meniu plin de bunătăţi de la Caffé D’arthé, cadouri pentru participanţi şi mai avem noi multe, dar grăbiţi-vă să vă înscrieţi pe office@creativearts.ro, căci ceasul ticăie şi e târziu!Mulţumim partenerilor: Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio, Ceata lui  Pitigoi şi Incubator107.Participarea la ateliere se face în urma rezervărilor primite până pe 18 octombrie, ora 20:00. Taxa atelierelor include materialele şi instrumentele folosite şi implică realizarea unui singur obiect. Pentru informaţii suplimentare vă stăm la dispoziţie pe office@creativearts.ro şi 0721.321.890.Programul integral al celei de-a cincea ediţii a Tea & Coffee Festival îl puteţi găsi pe www.tea-coffee.ro.

Reclame

Adauga comentariul tau

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s