Sfarsit de sezon StudentObike 2013, ne pregatim pentru 2014!

StudentObike, un proiect al Asociatiei Green Revolution, in parteneriat cu Raiffeisen Bank, anunta finalizarea sezonului 2013, incepand cu data de 23 noiembrie. Multumirile merg catre toti studentii care au ales bicicletele StudentObike ca mijloc de transport sau de recreere pe parcursul intregului an 2013 si au participat la activitatile organizate in cadrul proiectului, dar si catre autoritatile, partenerii si sponsorii care au sprijinit proiectul.

StudentObike (2)

,,Programul StudentObike  promoveaza folosirea bicicletei ca mijloc de transport alternativ in randul studentilor. Suntem prezenti in cele mai mari centre universitare din tara, pe axa principala de transport pentru studenti, pentru ca ne dorim  sa construim un comportament responsabil fata de mediu si un stil de viata sanatos pentru tineri. Avem convingerea ca prin acest proiect contribuim la dezvoltarea comunitatilor si ne bucuram sa vedem ca numarul utilizatorilor StudentObike este mai mare in fiecare an”, a declarat Corina Vasile, Director, Directia Comunicare si Relatii Publice, Raiffeisen Bank.

Dupa trei ani de StudentObike, ne bucuram sa constatam ca tot mai multi studenti au inceput sa foloseasca bicicleta in drumurile lor de la cursuri, la biblioteca sau spre locuri de relaxare si sa constientizeze ca este o modalitate foarte simpla de a avea grija de sanatatea lor, dar si de mediul inconjurator. Le multumim celor peste 21.000 de utilizatori si ii asteptam in numar cat mai mare si anul viitor”, a declarat Raluca Fiser, presedinte Asociatia Green Revolution.

In cursul anului 2013, centrele StudenObike au inregistrat peste 21.000 de mii de utilizatori. Astfel, in centrele din Bucuresti, localizate la ASE – Piata Romana, Politehnica-Rectorat si Politehnica-Regie, peste 11.000 de studenti au inchiriat bicicletele StudentObike. Studentii ieseni au mers la centrul de inchiriere de la Facultatea de Constructii in numar de aproape 4.000 si aproape 3.000 de studenti din Cluj au inchiriat bicicletele galbene de la centrul de inchiriere din Compexul Hasdeu. Studentii din Brasov au inchirieze si ei bicicletele galbene de la centrul aflat in Complexul Memorandului, totalizand peste 2.000 de inchirieri.

Despre StudentObike:

StudentObike este primul proiect national de inchiriere gratuita de biciclete destinat studentilor din sase centre universitare, aflate in Bucuresti (trei centre), Brasov, Cluj-Napoca si Iasi.

 

StudentObike este implementat in campusurile universitatilor partenere: Academia de Stiinte Economice Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Transilvania din Brasov, Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca si Universitatea Tehnica din Iasi.

Centrele StudentObike pun gratuit la dispozitia studentilor 300 de biciclete: 150 de biciclete in Bucuresti, 50 in Brasov, 50 in Cluj-Napoca si 50 de biciclete in Iasi.

Bicicletele vor putea fi folosite atat in campusul universitar cat si in afara acestuia, de luni pana vineri, pe baza legitimatiei valabile de student si a unui act de identitate.

Proiectul StudentObike se desfasoara in parteneriat cu Primaria Generala a Capitalei, Primaria Municipiului Brasov, Primaria Municipiului Cluj-Napoca, Primaria Municipiului Iasi, Academia de Studii Economice din Bucuresti, Universitatea Politehnica din Bucuresti, Universitatea Transilvania din Brasov, Universitatea de Medicina si Farmacie Cluj-Napoca si Universitatea Tehnica din Iasi.

Reclame

Un gând despre “Sfarsit de sezon StudentObike 2013, ne pregatim pentru 2014!

Adauga comentariul tau

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s