Creative Arts recomandă: Bazarul de Dragobete de la Serendipity

Vă invităm duminică, 23 februarie, să ne treceţi pragul pentru a participa la a 6-a ediţie a bazarului organizat cu ocazia sărbătorii româneşti de Dragobete. Bazarul începe la ora 12.00 şi ţine până la orele 20.00, interval în care aveţi ocazia să admiraţi şi să cumpăraţi obiecte speciale, confecţionate manual şi să vă relaxaţi într-o atmosferă primitoare savurând un ceai aromat.

Bazarul de Dragobete de la Ceainăria Serendipity se adresează îndrăgostiţilor care doresc să îşi surprindă jumătatea cu un cadou original, lucrat manual (handmade), dar, în acelaşi timp, să se bucure de o experienţă unică într-un spaţiu cald şi familiar, lipsit de aglomeraţia şi agitaţia centrelor comerciale. De asemenea, şi anul acesta cei prezenţi pot alege atât cadouri pentru el sau pentru ea, dar şi daruri ce pot fi oferite cu ocazia Mărţişorului.

1904110_713046018726772_138673471_n

Expoziţia cu vânzare de la Ceainăria Serendipity vă aşteaptă cu o mare varietate de produse handmade, de la mărţişoare delicate la bijuterii unicat lucrate cu migală, de la accesorii vestimentare originale la ceaiuri aromate şi vase pentru servirea ceaiului.

Trainerii Creative Arts vor fi prezenţi cu o varietate de accesorii şi decoraţiuni handmade deosebite, numai bune pentru a-i surprinde pe cei dragi.

La intrare participanţii cumpără cu doar 7 lei o cană de ceai aromat şi primesc cadou participarea la tombola cu premii tentante.

Vă aşteptăm cu drag!

Reclame

Adauga comentariul tau

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s