Creative Arts recomandă: Pimp your wardrobe – atelierele de accesorizare ‘Cum ma îmbrac’ by Proiect13

Weekendul trecut am încheiat prima parte a platformei cu informatii despre alegerile vestimentare potrivite pentru mediul business. În cadrul workshopurilor “Cum ma îmbrac…” am discutat despre siluete, vestimentaţie, culori şi dresscode-uri. A venit acum timpul accesoriilor şi accesorizării despre care vom vorbi cu Anca Spiridon, Designer In a State şi trainer Proiect13 şi Creative Arts. Atelierul se adreseaza persoanelor care vor să înveţe cum sa reinventeze o ţinută sau îşi doresc să descopere modalitatea prin care pot aduce un plus de stil şi culoare ţinutelor de zi cu zi.

1080530_777636905598064_959683865_n

Sâmbătă, 22 februarie, doamnele şi domnişoarele pot participa la două ateliere de restilizare şi reinventare vestimentară printr-o sesiune de pimp your jeans şi trash your T-shirt şi discuţii despre versatilităţi nebănuite ale hainelor. Participantele trebuie să aducă o pereche de jeanşi şi un tricou pe care doresc sa îl personalizeze.

pantaloni scurti 1 pantaloni scurti trash your jeans

trash your tshirt 3 trash your tshirt 5 trash your tshirt 6 trash your tshirt 7 trash your tshirt

Duminică, 23 februarie, cursantele îşi vor putea personaliza diverse obiecte vestimentare cu flori, dantelă şi nasturi. Pot fi personalizate paltoane, pălării, tricouri şamd. Hainele vor căpăta un nou aspect care va reflecta personalitatea fiecărei participante. Fiecare cursantă este încurajată să aducă un obiect vestimentar căruia doreşte sa îi facă un “facelift”.

cardigan cu fetru cardigan tricou innoit

Materialele necesare pentru a transforma hainele aduse în obiecte vestimentare deosebite sunt puse la dispoziţia participantelor de către organizatori. La finalul atelierului participantele își vor lua acasă obiectele vestimentare personalizate.

Anca Spiridon, trainer Proiect13: „În ceea ce priveşte accesoriile, regula este că nu exista vreo regulă. Un accesoriu este ceva mult mai subtil şi mai personal decât o ţinută pe care o putem împrumuta de pe catwalk sau dintr-o vitrină, fără să ne-o asumăm neapărat; un accesoriu trebuie să ne aparţină, să ne reprezinte şi să ne însumeze în toata complexitatea noastră. Cineva spunea odată că nu avem un suflet ci suntem un suflet. Avem un trup și, aș putea adăuga, ne purtăm sufletul pe dinafară prin toate aceste manifestari mărunte sau statement.”

Preţul unui weekend de ateliere este de 130 lei şi include un voucher de lei din partea cafenelei.

Înscrieri pe adresa de e-mail: contact@proiect13.com. În mail trebuie precizat numele si numărul de telefon.

Reclame

Adauga comentariul tau

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s