StudentObike, din nou alaturi de studenti

studentobike

Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank au deschis ieri, 31 martie, ora 10:00, pentru al patrulea an consecutiv, centrele StudentObike, singurul proiect de bike-sharing gratuit, destinat centrelor universitare.

350 de biciclete vor fi puse gratuit la dispozitia studentiilor din Bucuresti, din trei centre universitare: Politehnica-Rectorat, Politehnica-Regie si Complex Agronomie – Herastrau si alte patru centre din tara: Iasi, Brasov, Cluj si Ploiesti. Studentii vor putea inchiria biciclete, atat in campusul universitar, cat si in afara acestuia, de luni pana vineri, pe baza legitimatiei valabile de student si a unui act de identitate.

Ca noutati ale sezonului 2014, studentObike ofera tuturor studentilor posibilitatea de a inchiria biciclete, indiferent de universitatea pe care o frecventeaza, extinderea proiectului in orasul Ploiesti, mutarea centrului din ASE – Piata Romana in Complexul Agronomie si o flota noua de biciclete, usor de utilizat, pregatite sa ofere experiente placute iubitorilor de pedalat.

studentobike1

StudentObike este primul proiect national de inchiriere gratuita de biciclete destinat studentilor din sapte centre universitare, aflate in Bucuresti (trei centre), Brasov, Cluj-Napoca, Iasi si, incepand cu anul acesta, si in Ploiesti.

In tara, centrele StudentObike se vor deschide dupa cum urmeaza: 7 aprilie – Iasi – Facultatea de Constructii, 10 aprilie Cluj –Complexul Hasdeu, 11 aprilie – Brasov – Complexul Memorandului si 15 aprilie – Ploiesti  – Facultatea Petrol si Gaze.

 

Reclame

Adauga comentariul tau

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s