Take it Easy – mesajul noii colecții semnate de Dana Păun

Dana Păun, o prezenţă deja binecunoscută în lumea modei bucureştene, a lansat săptămâna trecută colecţia de primăvară-vară a brandului său – AERWEAR.

O primă selecţie a colecţiei a fost prezentată în cadrul show-ului Band of Creators şi a impresionat prin versatilitatea pieselor prezentate, dar şi printr-un styling proaspăt, care a folosit tenişi în locul încălţărilor clasice.

Colecţia Take it Easy vine ca un răspuns vestimentar la un stil de viaţă exagerat de încărcat, o idealizare a ceea ce înseamnă să fii “ocupat”, unde relaxarea apare atunci când realizăm că, de fapt, totul este generat de o presiune socială artificială.

Take it Easy este propunerea Danei Păun de a renunţa la vinovăţia care apare atunci când nu avem nimic de făcut și de a profita de momentele de relaxare pentru a reflecta şi pentru a deveni, paradoxal, mai eficienţi.

Colecţia este disponibilă online pe www.aerwear.ro, pe pagina de Facebook a brandului Facebook.com/aerclothing, dar şi în showroom-ul din București, pe bază de programare.

takeiteasy

 

Reclame

Adauga comentariul tau

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s