Veselim copiii la Playdate Urbankid @ Urbanesc

playdate5-poster-mare

Pe 14 iunie vă invităm la Playdate – o întâlnire creativă, jucăușă și educativă pentru toată familia, organizată de Urbankid la Urbanesc (Str Pictor Ștefan Luchian, nr.17, sector 2).

Părinții și copiii sunt așteptați la Playdate să se bucure de timp împreună, de o limonadă rece, de o masă gustoasă, de jocuri, de meșterit și de informații interesante (pentru toată lumea).

Când și unde?

Sâmbătă 14 iunie, începând cu ora 10.00, până după-amiază – ora 16.00, la Urbanesc.

Ce facem la Urbankid Playdate?

10.30 – 11.15 – workshop de hârjoană– pillowfight. Pentru copii cu vârsta de minim 4 ani. Maxim 10 copii și 10 părinți. Înscrieri pentru atelier aici.

11.00 – 12.00  – Atelier de Ochelari petrecăreți cu echipa Creative Arts. Copiii vor decupa ochelari din carton, pe care îi vor desena și decora cu nasturi, resturi de textil și decupaje din reviste.Pentru copii cu vârsta peste 3 ani.

12.30 – 13.30Atelier pentru copii: Jocul comunicării relaționale. Pentru copii cu vârsta de minim 5 ani. Maxim 10 copii și 10 părinți. Înscrieri pentru atelier aici.

14. 30 – 15.30 – Atelier de Pictat pietre și rostogolit povești cu ele. Copiii vor picta pietre și vor inventa apoi povești pornind de la desenele de pe ele. Pentru copii cu vârsta peste 5 ani.

14.30 – 15.30 – atelier pentru părinți – Comunicare relațională prin Metoda ESPERE®. Va fi o introducere în comunicarea relațională pentru părinți.

Participarea la eveniment este gratuită pentru întreaga familie.

Luați-vă biletul gratuit de aici.

 

Reclame

Adauga comentariul tau

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s