Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs, ediţia de Bucureşti

NACD2014_web

Asociaţia Atelierul de Creaţie ne invită, pe 20 septembrie, la Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs – ediţia a III-a, în trei spaţii de consum de cultură, toate aflate în Bucureşti pe B-dul Dacia, nr. 77:  Institutul Cultural Francez, Bistro Chez Elvire şi Cinema Elvira Popescu.

În cadrul evenimentului vor fi expuse peste 170 de produse unicat made in Ro, realizate de peste 30 de creatori și designeri români, împărțiți în patru categorii: design de produs, fashion & accesorii, bijuterie de autor şi simbioza etno-contemporan. Va exista inclusiv un spaţiu cu produse de autor dedicate copiilor.

Programul Nopții albe a creatorilor şi designerilor de produs cuprinde și întâlniri muzicale – melodii live cu Judy Florescu, de la ora 19.00, și melodii jazzy cu Viorica Pintilie şi Jimmy Cserkés,  după miezul nopții.

Scopul proiectului Noaptea albă a creatorilor şi designerilor de produs  este valorizarea produselor de autor şi create de designeri de produs din România prin realizarea evenimentelor de nişă la nivel naţional. Ediţia de anul acesta a Nopţii albe a creatorilor şi designerilor de produs, finanţată de Administraţia Fondului Cultural Naţional se va desfăşura în lunile septembrie-octombrie în trei oraşe din România: Bucureşti (20 septembrie), Iaşi la Teatrul Fix (11 octombrie) şi Cluj- Napoca la Centrul de Cultură Urbană “Casino” (25 octombrie).

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici sau pe www.revista-atelierul.ro.

 

 

 

Reclame

Adauga comentariul tau

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s