Ateliere inspirate de ceai și cafea la Tea&Coffee Festival

Poster-TEA-&-Coffee_BT

Fie că le servim pe fugă, în drum spre serviciu, sau le savurăm în tihnă acasă, într-o cafenea sau într-o ceainărie, ceaiul și cafeaua ne sunt prietene vechi și bune.

Pe lângă energia pe care ne-o dau în fiecare zi, ceaiul și cafeaua ne inspiră la atelierele de creativitate pe care vi le propunem în Serile Tematice din cadrul Tea&Coffee Festival.

Singurul festival din Romania dedicat ceaiului și cafelei a ajuns anul acesta la a șasea ediție și se va desfășura între 13 și 19 octombrie în Piața Universității și în zece restaurante, cafenele și ceainării din București.

Pe lângă expoziția de ceai, cafea și accesorii deschisă în Piața Universității din București, fiecare zi de festival se va încheia cu o seară tematică, dedicată unora dintre țările cu tradiție în prepararea și servirea ceaiului și cafelei.

Inspirate de cultura și specificul unor țări precum Brazilia, India, Turcia, Grecia, Italia, Marea Britanie, Japonia și Coreea, fiecare seară tematică va cuprinde spectacole de muzică și dansuri tradiționale, degustări, demonstrații de pregătire și de servire a ceaiului și cafelei în diverse țări, precum și ateliere de creativitate susținute de echipa noastră de traineri, în spiritul creativ, vesel și prietenos Creative Arts. 🙂

Programul Serilor Tematice din cadrul Tea&Coffee Festival:

Seara indiana

Seara coreeanaSeara-japoneza Seara turceascaSeara-britanicaSeara-greceascaSeara comedie

Seara italianaSeara-braziliana (1)

Reclame

Adauga comentariul tau

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s