12 filme și animații la KINOdiseea, între 14 și 19 noiembrie

kinodiseea

Cea de-a șasea ediții a KINOdiseea  – Festivalul Internațional de Film pentru Copii și Familie va avea loc între 14 și 19 noiembrie la București și ne va da ocazia să vedem în exclusivitate 12 filme și animații în trei cinematografe – Cinema Studio, Cinemateca Eforie și Cinema Pro.

Unul dintre filmele pe care le putem vedea la ediția din acest an a KINOdiseea este ”Loulou, l’incroyable secret”, câștigătoarul premiului César pentru cel mai bun lungmetraj de animație în 2014.

Anul acesta, competiția va fi prezidată de un juriu de copii ales în urma unui concurs. Câștigătorii care au trimis cele mai creative recenzii la filmele preferate vor avea parte de o experiență unică, de șansa de a urmări gratuit cele mai bune filme, de a cunoaște profesioniști din lumea filmului și de a se bucura de numeroase surprize.

Programul complet al celei de-a șasea ediții poate fi consultat pe kinodiseea.ro.

Intrarea la proiecțiile din timpul zilei este gratuită, iar doar pentru acestea se pot face rezervări online pe kinodiseea.ro. Biletele pentru proiecțiile de la ora 19.00 sunt 7 lei – copii / 10 lei – adulți și se pot cumpăra în avans pe http://www.eventbook.ro.

Reclame

Adauga comentariul tau

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s