Crăciuneşte cu Atelierul – ediţia a II-a

AFIS (1)

Pe 20 decembrie 2014 suntem invitaţi să petrecem cu Revista Atelierul o după amiază chic, de la ora 14.00 la ora 20.00, la Journey Pub (Str. George Enescu, nr. 2, Bucureşti), un loc cochet și plin de decoraţiuni DIY.

Aici va fi împodobit cel mai frumos brad handmade şi cu produse de autor, așa că fiecare e invitat să vină cu un ornament făcut de el.

Pentru ornamentul tău revista Atelierul îţi oferă o apariție într-un articol foarte special pe site-ul http://www.revista-atelierul.ro cu tine şi obiectul tău. Poţi aduce un globuleţ sau orice produse de autor care te reprezintă şi vrei să rămână în bradul Atelierul. Anul trecut, peste 20 de artizani şi designeri de produs au împodobit alături de noi bradul Atelierul, găsești aici mai multe detalii.

Va exista, de asemenea, un stand foto pentru cei care vor să îşi facă poze cu barba lui Moș Crăciun şi alte recuzite sezoniere. De asemenea, dacă nu ştii ce cadouri să oferi de Crăciun, standul Atelierul va fi pregătit cu sacoşe, reviste şi felicitări numai bune de trimis prin poştă şi oferit drept cadou.

Titlul de Artizanul Anului 2014 va fi decernat la ora 18.00 într-o atmosferă de sărbătoare, aşa că, vino să afli cine va câştiga acest premiu.

Întrucât și cei din echipa Journey Pub cred în magia Crăciunului, ne vor pune la dispoziție ciocolată caldă și un concert de colinde adunate de pe mapamond, cântate de minunatele voci ale corului SOUND. Concertul corului SOUND va începe de la ora 19.00.

Bineînţeles, ca la orice eveniment organizat de Atelierul, intrarea este liberă.

Reclame

Adauga comentariul tau

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s