CREATIVE ARTS este un centru de dezvoltare a creativitatii, creat in scopul descoperirii si dezvoltarii potentialului creativ ce se afla in fiecare dintre noi, fie ca suntem copii sau adulti.

Arta inseamna pasiunea pentru frumos.

Un artist reprezinta un mix de creativitate, talent si munca. Vrem sa-ti aratam ca imaginatia ta poate transforma banalul in arta. Vrem sa-ti demonstram ca-ti poti transpune ideile pe panza, pe ceramica, pe muzica, pe cuvinte si joc actoricesc. Te invitam la atelierele noastre si lumea ta se va infrumuseta prin culori, sunete si cuvinte.

Cultivam creativitate!

Asta inseamna CREATIVE ARTS, un centru de cultivare a creativitatii, creat in scopul descoperirii si dezvoltarii potentialului creativ care se afla in fiecare dintre noi, fie ca suntem copii sau adulti. CREATIVE ARTS realizeaza o gama larga de ateliere, pentru toate varstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei. Astfel, pasionatii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialistilor, notiuni teoretice si practice de design textil, restyling vestimentar, pictura pe sticla, accesorii textile si restyling de mobilier si obiecte decorative.

Arta alunga stresul !

Atelierele se bazeaza pe ideea ca toti oamenii au o doza de creativitate. Aceasta, educata, poate scoate la suprafata un talent.
In acelasi timp, cursurile de arta creativa sunt o placuta alternativa pentru a-ti petrece timpul liber intr-un mod util si relaxant, dupa serviciu. La cursurile Creative Arts te invatam cum, prin arta, te poti elibera de stres si de grijile de zi cu zi.

Arta, un bun educator pentru copii!

Cursurile de arta creativa dezvolta personalitatea si imaginatia celor mici si ajuta la o mai buna socializare si dezvoltare personala a acestora. Oferim, astfel, copiilor o alternativa „artistica” de petrecere a timpului liber. Ne dorim sa descoperim micul artist din familia ta si sa-i slefuim imaginatia pentru ca talentul sau sa fie pus in cea mai buna lumina.
Sa lasam copiii sa fie creativi!