18 Idei de Petrecere a Timpului Liber în Weekend. Recomandări pentru Copii la Bucureşti 14-15 Octombrie

Vezi recomandările GOKID de evenimente pentru copii şi părinţi din Bucureşti în 14-15 octombrie.

Vremea ne va permite să ieşim pentru câteva ore la plimbare sau la evenimentele de weekend pe care ni le-au pregătit organizatorii.

Idei de Petrecere a Timpului Liber în Weekend 14-15 octombrie R

VINERI

13 OCTOMBRIE 2017

FESTIVAL DE TEATRU

  1. Continuă şi în acest weekend cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii. Festivalul se desfășoară sub titlul „100, 1.000, 1.000.000 de povești” și oferă celor mici un program complex de educație teatrală și culturalizare.

ATELIERE

  1. Din octombrie se redeschide Atelierul de la Muzeul Național al Țăranului Român pentru grădinițe, școli, licee, dar și pentru copiii aduși de bone, bunici și/sau părinți. Cu ce ne vom ocupa? Adăugăm la lista de anul trecut și ateliere noi.

SÂMBĂTĂ

14 OCTOMBRIE 2017

ATELIERE

  1. Se deschide un nou sezon al atelierelor de dezvoltare a inteligenței emoționale, la Clubul Copiilor Isteți! Invită-ți copilul la atelierele de dezvoltare a inteligenței emoționale, unde își va antrena mintea, își va descoperi și conștientiza emoțiile, dar va învață să le și gestioneze.
  2. Încep cursurile de fizică ITiny® de la ITsMAGIC® destinate copiilor cu varste cuprinse intre 10-16 ani. Cursul, pe langa calitatea si cantitatea de informatie pusa la dispozitie, ofera si momente distractive prin intermediul experimentelor practice. Copii invata legile de baza ale fizicii cu ajutorul materialelor speciale de studiu si a experimentelor (nepericuloase, nu ridicam un zmeu de care e prinsa o cheie metalica, asa cum a facut Benjamin Franklin).
  3. Atelier Iglu – Orăşelul Cunoaşterii pentru Copii +5 Ani. Cu mic cu mare vom construi cate un iglu! Iglu Micul architect din tine va fi încântat să calce pe urmele lui Amundsen şi să înalţe, cu mâinile goale şi fără mănuşi, un iglu prototip!

Vezi toată lista de recomandări.

Adauga comentariul tau